Sklonište za žrtve obiteljskog nasilja u Osijeku

skloniste.osijek@gmail.com

Doniraj

Uključi se i Ti u pomoć žrtvama obiteljskog nasilja uplatom donacije na račun:

IBAN HR9424020061100554128 s naznakom

“za Sklonište”.

 Ako imate mnogo, dajte od svojeg bogatstva;

ako imate malo, dajte od svojega srca.

Osim novčano, možete pomoći i donacijom odjeće i obuće te ostalih potrepština koje naši korisnici svakodnevno koriste (hrana, proizvodi za higijenu i čišćenje, školski pribor, igračke, knjige, odjeća, obuća i sl.).

Zbog hitnosti i ugroženosti sigurnosti žrtve prilikom smještaja u Sklonište, one često dolaze bez osobnih stvari (odjeće, obuće i dokumenata). U takvim situacijama, nastojimo im pomoći na način da im osiguramo sve ono što im je potrebno kako bismo im olakšali prilagodbu na život u Skloništu.

Ovdje ćemo objavljivati listu predmeta koji su nam uvijek najpotrebniji:

  • plahte s gumicom 200x90cm
  • jastuci 50x70cm
  • higijenske potrepštine (gel za tuširanje, tekući sapun, pelene veličina 5, vlažne maramice, štapići za uši, higijenski ulošci, toaletni papir, dezodoransi)
  • papuče crocsice za žene i djecu svih veličina

Trenutno nemamo potrebu za odjećom i obućom, a specifične potrebe vezano za odjevne predmete objavljivat ćemo na našoj Facebook stranici Sklonište za žrtve obiteljskog nasilja u Osijeku pa vas molimo da nas tamo pratite. 

Za sve dodatne informacije vezane uz mogućnost doniranja, obratite nam se putem obrasca za kontakt ili na email adresu Skloništa: skloniste.osijek@gmail.com

Zahvaljujemo se od srca svim našim donatorima, suradnicima i prijateljima na pruženoj pomoći.

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube