Sklonište za žrtve obiteljskog nasilja u Osijeku

skloniste.osijek@gmail.com

Održana akcija “Lions nedjelja za sigurnu kuću”

lionsi sigurna kuća

Troje osječkih frizera – Tibor Vidaković i Matea Zidarić iz Studia “Sofija” te Marina Guskić-Petovar iz tvrtke “Frizer” d.o.o. na poziv osječkih “Lionsa” iz NCLC “Kuna” uljepšali su kišno nedjeljno poslijepodne 22.02.2015. god. štićenicima Skloništa za žrtve obiteljskog nasilja u Osijeku. Dvosatnom druženju pridružili su se i policijski službenici Odjela prevencije PU Osječko-baranjske te članovi Lions kluba “Kuna” koji su animirali najmlađe štićenike igranjem društvenih igara i modeliranjem plastelina.

2015_02_27_sigurna_kuca_490_5

Za to su vrijeme njihove majke i ostale štićenice Sigurne kuće u Osijeku, njih ukupno osam, mogle sjesti na jednu od frizerskih stolica i besplatno popraviti svoju frizuru što ih je posebno razveselilo. Za dodatno uljepšavanje pobrinula se kozmetičarka Anamarija Horvat-Čabaj, vlasnica Kozmetičkog salona “Estera” koja se također odazvala pozivu na sudjelovanje u još jednoj aktivnosti osječkih Lionsa iz kluba “Kuna”.

Sklonište za žrtve obiteljskog nasilja u Osijeku ovim putem se, u ime štićenika i djelatnika, od srca zahvaljuje svim sudionicima ove akcije u nadi da ćemo slično druženje uskoro ponoviti.

Comments are currently closed.

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube