Sklonište za žrtve obiteljskog nasilja u Osijeku

skloniste.osijek@gmail.com

Rođendan Lions cluba Mursa

Povodom 15. godina osnivanja i humanitarnoga rada Lions cluba Mursa u Osijeku, prvog ženskog kluba u Osijeku osnovanog 1998. godine, održana je humanitarna večera u Domu željezničara 04. listopada 2013.god., kojoj su prisustvovale djelatnice Stručnog tima Skloništa.

Prikupljena sredstva namijenjena su kao donacije Udruzi Mogu, Domu za psihički bolesne odrasle osobe, Skloništu za žrtve obiteljskog nasilja u Osijeku, kao i utočištu za beskućnike u Domu Svetog Vinka u Osijeku.

Članice jednog od najaktivnijih hrvatskih Lions klubova Lions cluba Mursa iz Osijeka, prepoznatljive su po svojoj kreativnosti i dobrim djelima. Slogan mandata guvernerice Nade Arbanas je “Naša snaga za sretniji svijet.”

Ponukani višegodišnjom suradnjom na nizu humanitarnih projekata vezanih uz provedbu projekta zaštite žrtava nasilja u obitelji, gradskom Odboru za dodjelu javnih priznanja, za dodjelu nagrade PEČAT GRADA OSIJEKA, predložili smo Lions club Mursa iz Osijeka. Aktivistice LC Mursa svojom požrtvovnošću, angažmanom kao i društvenim akcijama, trajno su obilježile ovaj nadasve humani projekt.

U tom smislu, nadamo se da će Odbor za dodjelu javnih priznanja Grada Osijeka prepoznati i valorizirati njihovu upornost, socijalnu osjetljivost, kao i pomoć onima kojima je ista najpotrebnija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube