Sklonište za žrtve obiteljskog nasilja u Osijeku

skloniste.osijek@gmail.com

Rođendan Lions cluba Mursa

Povodom 15. godina osnivanja i humanitarnoga rada Lions cluba Mursa u Osijeku, prvog ženskog kluba u Osijeku osnovanog 1998. godine, održana je humanitarna večera u Domu željezničara 04. listopada 2013.god., kojoj su prisustvovale djelatnice Stručnog tima Skloništa.

Prikupljena sredstva namijenjena su kao donacije Udruzi Mogu, Domu za psihički bolesne odrasle osobe, Skloništu za žrtve obiteljskog nasilja u Osijeku, kao i utočištu za beskućnike u Domu Svetog Vinka u Osijeku.

Članice jednog od najaktivnijih hrvatskih Lions klubova Lions cluba Mursa iz Osijeka, prepoznatljive su po svojoj kreativnosti i dobrim djelima. Slogan mandata guvernerice Nade Arbanas je “Naša snaga za sretniji svijet.”

Ponukani višegodišnjom suradnjom na nizu humanitarnih projekata vezanih uz provedbu projekta zaštite žrtava nasilja u obitelji, gradskom Odboru za dodjelu javnih priznanja, za dodjelu nagrade PEČAT GRADA OSIJEKA, predložili smo Lions club Mursa iz Osijeka. Aktivistice LC Mursa svojom požrtvovnošću, angažmanom kao i društvenim akcijama, trajno su obilježile ovaj nadasve humani projekt.

U tom smislu, nadamo se da će Odbor za dodjelu javnih priznanja Grada Osijeka prepoznati i valorizirati njihovu upornost, socijalnu osjetljivost, kao i pomoć onima kojima je ista najpotrebnija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube